Om mig

Jetthe Fabioola

Den jungianske psykologi og drømmene har været den røde tråd i mit arbejde, siden jeg som ung læste Jungs erindringer. Jeg blev betaget af vores ubevidste resurser og af tanken om at bevidstgøre og bruge dem.  

Antropologi

Først var jeg antropolog og forskede i drømme og børnekultur og udviklede en pædagogisk metode til drømmerarbejde med børn. Jeg var medstifter af Forening for Studiet af Drømme og ”Børneuniversitetet på Vesterbro” og såre glad for det. Så mødte jeg Monte og hans drømme-gruppe for voksne.

Drømmegrupper

Montague Ullman var min lærer og mentor fra 1998 og til sin død i 2008. Jeg er uddannet i gruppe-ledelse hos ham i New York og har ledet grupper siden 2000. Da deltagerne begyndte at bede om individuelle samtaler, søgte jeg psykoterapeutiske græsgange.

Psykoterapi

På Vedfelt Instituttet stod jeg i lære hos Lene og Ole Vedfelt. Her oplevede jeg, hvordan drømme, tegning, kropsbevidsthed og meditation kan spille sammen og forstærke samtaleterapien. Siden udforskede jeg sandplay hos terapeut Birte Glud.  Og så vendte jeg tilbage til start på Jung Instituttet i København.

Meditation

Jeg har mediteret i henved 30 år hos fremtrædende buddhistiske lærere. Lama Tsultrim Allione har certificeret mig til at undervise i bl.a. Kunsten at Fodre Dæmoner og Visdoms Mandalaen, hvor personligt arbejde bringes ind i det spirituelle rum og forenener  jungiansk psykologi med buddhistisk filosofi.