Frejas Døtre Mediterer

Frejas Døtre er en udviklingsgruppe for kvinder, hvor du kan udforske dine længsler og finde en fri og frodig kvindelighed. Og lade dig inspirere af kærlighedsgudinden Freja, der har magiske evner, er skøn at skue og ikke til at spøge med. Freja ved nemlig, hvad hun vil, og hun går efter det.

Frejas Døtre bringer personligt arbejde ind i det meditative rum i en unik legende tilgang til krop, sind og ånd. Undervisningen er baseret på jungiansk psykologi og buddhistisk filosofi.

Forår 2020              Mænd og Det Mandlige

Gå på opdagelse i dit forhold til mænd og det mandlige. Udforsk de dele af dig selv, som du har lagt ud til fædre, brødre, partnere, venner, chefer. Oplev glæden og friheden ved at hente dine resurser hjem. Mød din fredfyldte Animus. Og dig selv som en hel kvinde. Bliv den, du er.

Animus-figurer er kvinders ubevidste billeder af mænd og det mandlige. De styrer, hvem vi forelsker os i, hvad vi finder os i og (ikke) tillader os selv. Når vi bliver bevidst om animus, kan vi integrere energien og bruge den fredfyldt i vores liv.

Under kurset har du mulighed for at møde fem aspekter af dit væsen, fem energier, som du har lagt ud til mænd. Måske kender du energierne i deres uhensigtsmæssige former, som de låste tilstande, vi oplever, når vi er fanget i svære følelser. I den mandlige mandala meditation kan du forvandle disse pinefulde tilstande til deres fredfyldte visdomsaspekt.

Forvirring til Roligt Åbent nærvær.
Vrede og Overtænkning til Klarhed.
Mindreværd til Gavmildt Ligeværd.
Begær og Længsel til Passion og Medfølelse.
Misundelse og uro til Let-flydende Handling.

Mandalen er sanskrit og betyder hellig cirkel. Den er symbol på psykens helhed. Når vi træder ind i mandalen, aktiveres kroppens og psykens selvhelbredende resurser. Derved opstår forvandlingen.

Dato: 1 feb, 29 feb, 28 marts, 25 april, 30 maj, 27 juni

Pris: 4200,- Mobil Pay 22925304 i 2 rater, 2100,- ved tilmelding og 2100,- 1. april

Tid: 10.00 – 16.00

Sted: Abel Cathrinesgade 1, 4th, 1654 V.

Afholdte Kurser 

Dakini Mandalen     Efterår 2019    

Oplev Visdoms Mandalens forvandlende princip. Og mød dig selv gemmen mødet med de fem Visdoms Dakinier. Fem energier, fem forvandlinger, fem sider af din kvindelighed. Det blide, det klare, det vilde, det målrettede. Og midt i det hele: Hjertets Visdom.

Dakinier er kvindelige visdoms væsner. Og ligesom deres nordiske søster Freja er de symbol på vores intuitive, kropsligt forankrede viden. De er naturen i os selv og i verden omkring os.

Mandalen er symbol på psykens helhed. Og en meditationsform, hvor du møder alle sider af dig selv. Både dem, du holder tilbage, og dem, du gerne vil slutte fred med. I deres uhensigtsmæssige former er De Fem Energier låste tilstande, vi oplever, når vi er fanget i svære følelser. Under meditationen forvandles de til deres visdomsaspekt.

Processen stimuleres af en vekslevirkning mellem meditation, bevægelse, kreative udtryk og dialog.

Undervisningen er baseret på jungiansk psykologi og Lama Tsultrim Alliones tilgang til det kvindelige i Vajrayana Budhhisme og bringer personligt arbejde ind i det spirituelle rum.

 

Forår 2019      Den Hemmelige Have  

Kvinders indre billeder af det maskuline kalder Jung for Animus. Og Skyggen i vores drømme og fantasier er ofte kvinder. Det er ubevidste billeder, som styrer, hvem vi forelsker os i og hvad vi tillader os selv. Har du overvejet hvilke af dine egne kvaliteter, du har lagt ud i andre kvinder og i mænd? Forårets transformative meditationer giver mulighed for at hente resourcer hjem.

Processen stimuleres af en vekselvirkning mellem meditation, bevægelse, kreative udtryk og dialog.

 

Letsindighedens Gave – efterår 2018 

Hvordan ville det være at have en lettere gang på jorden og med god samvittighed? Efterårets tranformative meditationer skærper en sund altruisme, det at værdsætte og betænke andre uden at miste sig selv.

Tilmelding

Brug denne formular til at tilmelde dig et kursus
Alle felter skal udfyldes