Warning: Use of undefined constant ‘WP_POST_REVISIONS’ - assumed '‘WP_POST_REVISIONS’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/jetthefabioola.dk/public_html/wp-config.php on line 81
Frejas Døtre – Jetthe Fabiola

Frejas Døtre Mediterer

Frejas Døtre er en meditationsgruppe for kvinder, hvor du kan udforske dine længsler og finde en fri og frodig kvindelighed. Og lade dig inspirere af kvindelige figurer som kærlighedsgudinden Freja, der har magiske evner, er skøn at skue og ikke til at spøge med. Freja ved nemlig, hvad hun vil, og hun går efter det.

Frejas Døtre bringer personligt arbejde ind i det meditative rum i en unik legende tilgang til krop, sind og ånd. Undervisningen er baseret på jungiansk psykologi og buddhistisk filosofi.

Dakini Mandalen      Efterår 2019    

Oplev Visdoms Mandalens forvandlende princip. Og mød dig selv gemmen mødet med de fem Visdoms Dakinier. Fem energier, fem forvandlinger, fem sider af din kvindelighed. Det blide, det klare, det vilde, det målrettede. Og midt i det hele: Hjertets Visdom.

Dakinier er kvindelige visdoms væsner. Og ligesom deres nordiske søster Freja er de symbol på vores intuitive, kropsligt forankrede viden. De er naturen i os selv og i verden omkring os.

Mandalen er symbol på psykens helhed. Og en meditationsform, hvor du møder alle sider af dig selv. Både dem, du holder tilbage, og dem, du gerne vil slutte fred med. I deres uhensigtsmæssige former er De Fem Energier låste tilstande, vi oplever, når vi er fanget i svære følelser. Under meditationen forvandles de til deres visdomsaspekt.

Processen stimuleres af en vekslevirkning mellem meditation, bevægelse, kreative udtryk og dialog.

Undervisningen er baseret på jungiansk psykologi og Lama Tsultrim Alliones tilgang til det kvindelige i Vajrayana Budhhisme og bringer personligt arbejde ind i det spirituelle rum.

 

Dato: 31. august, 28. september, 26. oktober, 23. november & 14 december 

Pris: 3200 kroner

Tid: 10.00 – 16.00 Sted: Edisonvej 9, 2 tv, 1856 Frb. C

 

 

Afholdte Kurser 

Forår 2019      Den Hemmelige Have  

Kvinders indre billeder af det maskuline kalder Jung for Animus. Og Skyggen i vores drømme og fantasier er ofte kvinder. Det er ubevidste billeder, som styrer, hvem vi forelsker os i og hvad vi tillader os selv. Har du overvejet hvilke af dine egne kvaliteter, du har lagt ud i andre kvinder og i mænd? Forårets transformative meditationer giver mulighed for at hente resourcer hjem.

Processen stimuleres af en vekselvirkning mellem meditation, bevægelse, kreative udtryk og dialog.

 

Letsindighedens Gave – efterår 2018 

Hvordan ville det være at have en lettere gang på jorden og med god samvittighed? Efterårets tranformative meditationer skærper en sund altruisme, det at værdsætte og betænke andre uden at miste sig selv.