Kunsten At Fodre Dæmoner

Det handler om kærlighed  

Udforsk kroppens visdom og sindets klarhed i en meditativ vej ud af svære følelser. Oplev, hvordan dine indre dæmoner forvandles til resourser, når du møder dem med kærlighed.

Kunsten at Fodre Dæmoner er en metode til at forvandle svære følelser og uhensigtmæssige mønstre. Metoden bygger på den tanke, at vi for at hele og udvikle os må møde vores skygge – de indre dæmoner – med kærlighed i stedet for at bekæmpe dem. Det er en radikal form for selvaccept, som giver adgang til kroppens og psykens selvhelbredende resourcer.

For at leve i balance med os selv, føle glæde, være nærværende, må vi have det hele med. Både de sider, vi holder af og dem vi helst var foruden. Jung kalder alt det, vi har fortrængt fra vores bevidsthed for skyggen. Og det er skyggen, der styrer, når vi sidder fast i svære følelser, eller gør og siger ting, vi havde lovet os selv aldrig at gøre mere. Det er de indre dæmoner. Og det er dem, vi fodrer med nysgerrighed og kærlighed i denne radikale og forvandlende meditations-praksis.

Kunsten At Fodre Dæmoner kan anvendes i forbindelse med en bred vifte af udfordringer som stress, angst, vrede, depression, afhængighed og kronisk smerte.

Processen stimuleres af en vekselvirkning mellem meditation, bevægelse, kreative udtryk og dialog.

Metoden er skabt af min lærer Lama Tsultrim Allione og bygger på Chö, en tibetansk praksis fra det 11. århundrede. Kurset bringer personligt arbejde ind i det meditative rum i en unik legende tilgang til krop, sind og ånd, baseret på jungiansk psykologi og buddhistisk filosofi.

Kurset er velegnet for begyndere, men også øvede er velkomne til at genopfriske kærligheden til det, der er sværest at elske i os selv.

Dato: 4, 11, 18, 25 sept & 2. 9. okt
Tid: 17.30 – 20.30
Pris: 2800,-
Sted: Edisonsvej 9, 2.tv, 1856 Frederiksberg C
 

Afholdte kurser

København, januar 2019

 

Masterclass

Master class for psykologer, psykoterapeuter og lignende faggrupper

Købehavn 3. september  2018

 

Retreats

Cape Town, Sydafrika, april 2019

Malmø, 31. august – 1. september 2018 

Harare, Zimbabwe, 10.-14. august 2018

 

 

 

 


 

That I feed the hungry, forgive an insult and love my enemy… these are great virtues. But what if I should discover that the poorest of the beggars and the most impudent of offenders are all within me, and that I stand in need of the alms of my own kindness; that I myself am the enemy who must be loved? What then?

– Carl Gustav Jung

Tilmelding

Brug denne formular til at tilmelde dig et kursus
Alle felter skal udfyldes