Kunsten At Fodre Dæmoner

Det handler om kærlighed  

Kunsten at Fodre Dæmoner er en metode til at forvandle svære følelser og uhensigtmæssige mønstre. Metoden bygger på den tanke, at vi for at hele og udvikle os må møde vores skygge med kærlighed i stedet for at bekæmpe den. Det er en radikal form for selvaccept, som giver adgang til værdifulde resurser.

For at leve i balance, føle glæde og være nærværende, må vi have det hele med. Både de sider, vi holder af og dem vi helst var foruden. Sidstnævnte kalder Jung for skyggen, alt det, vi ikke vil være ved. Og det er skyggen, der styrer os, når vi sidder fast i svære følelser og reagerer i uhensigtmæssige mønstre, selvom vi havde lovet os selv at aldrig mere.

Kunsten At Fodre Dæmoner kan anvendes i forbindelse med en bred vifte af udfordringer som stress, angst, depression, afhængighed og kronisk smerte.

Processen stimuleres af en vekselvirkning mellem meditation, bevægelse, kreative udtryk og udveksling.

Denne enestående metode, skabt af Lama Tsultrim Allione, bygger på jungiansk psykologi og Chö, en tibetansk praksis fra det 11. århundrede.

 

Foråret 2019

Kurset er velegnet for begyndere, men også øvede er velkomne til at genopfriske kærligheden til det, der er sværest at elske i os selv.

Datoer: 7, 14, 21 & 28. januar 2019  

Pris: 1600 kroner

Tid: 17.30 – 20.00

Sted: Edisonvej 9, 2 tv, 1856 Frederiksberg

 

 

Afholdte kurser

 

Masterclass

8 ugers kursus for psykologer, psykoterapeuter og lignende faggrupper

Købehavn 3. september  2018

 

Retreats

Malmø, 31. august – 1. september 2018 

Harare, Zimbabwe, 10.-14. august 2018

 

 

 

 


 

That I feed the hungry, forgive an insult and love my enemy… these are great virtues. But what if I should discover that the poorest of the beggars and the most impudent of offenders are all within me, and that I stand in need of the alms of my own kindness; that I myself am the enemy who must be loved? What then?

– Carl Gustav Jung