Frejas Døtre

Frejas Døtre Mærker sig selv

Kærlighedsgudinden Freja er de buddhistiske Dakiniers nordiske søster. Hun har magiske evner, er skøn at skue og ikke til at spøge med. Freja ved, hvad hun vil og går efter det. Og hun tør sige nej.

Frejas Døtre er en gruppe for kvinder, hvor du kan udforske din dybe længsel og forvandle uhensigtmæssige mønstre til kloge kraftfulde udtryk, så du kan folde dig ud som kvinde i dit liv.

Frejas Døtre bringer transformerende personligt arbejde ind i det meditative rum i en unik legende tilgang til krop, sind og ånd, baseret på jungiansk psykologi og buddhistisk filosofi.

Den Hemmelige Have  – Forår 2019

Kvinders indre billeder af det maskuline kalder Jung for Animus. Og Skyggen i vores drømme og fantasier er ofte kvinder. Det er ubevidste billeder, som styrer, hvem vi forelsker os i og hvad vi tillader os selv. Har du overvejet hvilke af dine egne kvaliteter, du har lagt ud i andre kvinder og i mænd? Forårets transformative meditationer giver mulighed for at hente resourcer hjem.

Processen stimuleres af en vekselvirkning mellem meditation, bevægelse, kreative udtryk og dialog.

 

Dato: 26. jan, 23. feb, 23. marts, 27 april, 25. maj

Pris: 3200 kroner

Tid: 10.00 – 16.00

Sted: Edisonvej 9, 2 tv, 1856 Frb. C

 

Du skal have rimelig god jordforbindelse og kunne tage ansvar for dine egne følelser, når du deltager i Frejas Døtre og andre kurser og retreats.

Afholdte Kurser 

Letsindighedens Gave – efterår 2018 

Hvordan ville det være at have en lettere gang på jorden og med god samvittighed? Efterårets tranformative meditationer skærper en sund altruisme, det at værdsætte og betænke andre uden at miste sig selv.